Egy jó hírt kell közölnöm a kedves olvasóközönséggel.

A kiadóknál történő házalás mellett a Scolar kiadó által ajánlott firkalok [ pont ] blogspot [ pont ] hu weboldalra is kikerült a könyvajánlóm.

Az oldal lényege, hogy a még ki nem adott, ismeretlen szerzők által írt kéziratokhoz néhány (kiválasztott) blogoló recenziót írhat, ezáltal is segítve a kezdő írókat önmaguk megtalálásának nehéz ösvényén.

Fontos, hogy az oldalt a kiadók is látogathatják, szemezgethetnek a jónak ígérkező ajánlók közül, hogy aztán bekérjék a hozzájuk tartozó kéziratot.

Az oldal azonban nem vállal felelősséget a kéziratokért – messzemenőkig próbálja megvédeni az értékes irományokat –, de egyszerűen képtelen erre. Mindazonáltal mivel egy kiadó ajánlotta, valószínűleg megbízható.

Ezért bátorkodtam én is – a kockázatot vállalni kell a siker érdekében –, hogy elküldöm nekik a kéziratomat.

Na persze, ha belegondolunk, aligha látogatják az oldalt a kiadók, hiszen így is túl sok kézirat érkezik be hozzájuk, azaz nincs szükségük ilyenekre, de sosem lehet tudni.

Mindazonáltal az oldalt nagyon szívesen terjesztem, hiszen biztos, hogy rajtam kívül sok száz kezdő író keresi a lehetőségeket, a blog pedig haldoklik, egyszóval mindenkinek jó lenne, ha végre fellendülne az új kéziratok forgalma.

És itt az oldal: http://firkalok.blogspot.hu/

Peter D. Bronks

Szerző: peterdbronks (törölt)  2014.02.20. 10:12 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://atlantisfikcio.blog.hu/api/trackback/id/tr985823681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása